top of page
VBN Kampanjedag 2023-33.jpg

BLI MED
OG LAG VERDENS BESTE KAMPANJE

Har du lyst til å være med på å utforme en landsdekkende informasjonskampanje som når ut til tusenvis av mennesker? Bli med i en av våre to arbeidsgrupper!

Bli med og spre konstruktiv journalistikk!

Verdens Beste Nyheter er en informasjonskampanje som formidler framskritt og positive nyheter om global utvikling. Målet til kampanjen er å fremme konstruktiv journalistikk og opplyse Norges befolkning med positive nyheter fra hele verden, som ellers ikke når overskriftene. 

Har du lyst til å være med å utforme vår kampanje? Lære om å formidle konstruktiv journalistikk? Eller bidra til at enda flere engasjerer seg i kampanjen? Da må du bli med i en av våre to arbeidsgrupper!

Kampanjen går av stabelen på våren, men aktiviteter og nyheter skal også spres gjennom hele året.

BLI MED I

ARBEIDS-GRUPPE 

Som frivillig i Verdens Beste Nyheter vil du få nyttig erfaring innenfor prosjektarbeid og mange muligheter for kompetanseutvikling. Du vil også bli del av et hyggelig og sosialt miljø med mange andre engasjerte frivillig.

Vervets størrelse:

  • Vervet går fra oktober til rundt juni/juli året etter

  • Det er forventet at du kan delta på gruppemøter 1-2 ganger i måneden og følge opp dine ansvarsområder i mellomtiden. Arbeidsmengden vil variere i perioder og øke når kampanjeperioden nærmer seg.

  • Det finnes ulike ansvarsoppgaver innenfor hver gruppe, og disse fordeles i gruppene slik at du får bidratt med det du synes er gøy og givende!

Høres dette interessant ut? Send inn en kort søknadstekst (maks 1 side) med: noe om deg selv og din bakgrunn, hvorfor du ønsker å være med, og hvilken gruppe du kan tenke deg å være med i.

Trykk på knappen under - og vipps - så har du sendt søknaden din! Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, send gjerne en e-post til post@verdensbestenyheter.no 

HVORDAN SØKE?
bottom of page