Verv en venn

Verving er viktig! Jo flere vi er, desto større gjennomslagskraft har vi. Antallet medlemmer vi har gir også grunnlag for støtten vi får til å kunne fortsette å utvikle politikk og kampanjer. Den som verver får dessuten fete premier.

Vervepremier du kan velge mellom:

Spørsmål om hvor mange vervepoeng du har, og ønskeliste med hvilke(n) premie(r) du vil ha for vervingene dine sendes til johanne.jensen@changemaker.no.

Kampanje: Verv deg til en el-sykkel!

I tillegg til premiene overfor, kan alle Changemakers medlemmer høsten 2020 også verve seg til en haug med andre, vanvittig kule ekstrapremier!

På høstens eksklusive premieliste står blant annet en el-sykkel, en Fairphone og interrail-pass for to (!), bare for å nevne noe.

Mer informasjon og fullstendig premieoversikt finner du her.

Konkurransen avsluttes 7. desember 2020.

Slik verver du:

  • Få vennen din til å sende en SMS med kodeord CHANGEMAKER + "hans/hennes navn, fødselsdato, adresse og e-post + navn på personen han/hun ble vervet av til 2380 (medlemskapet på 50 kr trekkes fra telefonregningen, og vennen din får velkomstpakke i posten etter kort tid).
  • Eller: Fyll ut nettskjemaet. Vi sender en giro på 50 kr sammen med velkomstpakken som vennen din får i posten. Husk å fylle ut ditt navn i "vervet av" feltet.

Her er noen gode eksempel på hvem, hvor og hvordan man kan verve:

  • Hold foredrag for klassen din!
  • Stå på stand på gata eller på skolen din eller skoler i nærheten!
  • Skriv en melding til venner på Facebook!
  • Verv søsknene dine og deres venner!
  • Verv foreldrene dine, bestemor eller andre voksne som fastgivere!

Over 30 år?

Du kan fortsatt verve de som er over 30 som givere til Changemaker! Da er de med og støtter det daglige arbeidet og frivilligarbeidet til organisasjonen. De velger selv et beløp (over 100 kr) som trekkes, og hvor ofte. Få dem til å fylle ut skjemaet på nettsiden.

Trenger du stæsj til verving?

Vi sender dere gjerne utstyr! Kampanjestæsj som godteri, buttons eller andre Changemaker-effekter, informasjon om neste arrangement fra Changemaker, eller infobrosjyrer. Send en mail til knut@changemaker.no

Vervepremier og stæsj: Handlenett, buttons, notatblokk, pastiller, Changemaker-genser