Tre nye medarbeidere i Changemaker

Redaksjonen – 7.10.2014

Vi har fått tre nye fjes i Changemaker som skal arbeide fast på kontoret vårt, innerst i toppetasjen på Bernard Getz gate 3. Bli kjent med Alexandra, Petter og Jarand.

alex_profil mindre

Alexandra Tsiolas tar over etter Noor Jdid i jobben som organisasjonskonsulent. Hun er 24 år gammel norsk-kypriot, og har en bakgrunn som spenner fra statsvitenskap til teaterpedagogikk. Det siste året har hun blant annet drevet med forumteater – eller «De undertryktes teater» – på ungdomsklubber i Oslo. Kreativ pedagogikk med sympatiske formål har hun også fått utløp for som fasilitator i HIPP-programmet til Fredslaget. Alexandra er ellers over gjennomsnittet flink på å lage Elvis-munn.

Har du spørsmål om medlemskap, å starte eller bli med i lokallag, vervepoeng, Changemakerskolen og sommerleier og alt annet som kan ligne på dette, kan du skrive en mail til alt@nca.no eller ringe 98246431.


Petter Bergundhaugen

Petter Bergundhaugen starter i en ny 50 % stilling som grafisk kommunikasjonskonsulent, og tar hovedsakelig over arbeidet til Karoline Arnesen. Stillingen er mer rendyrket enn før og halvert i tid, men 23-åringen fra, som er nyutdannet grafisk designer, får likevel boltre seg i Illustrator på heltid. Han deler nemlig sin arbeidstid mellom Changemaker og KFUK/KFUM Global. Petter er over gjennomsnittet flink på strikking.

Hvis du trenger grafisk kampanje- eller vervemateriell, har spørsmål om magasinet (eller har lyst til å skrive), eller alt mulig annet som kan visualiseres grafisk, så skriv til pbe@nca.no, eller ring 91791751.


Jarand Ullestad

Jarand Ullestad tar over arbeidet til Vegard Foseide, og vil jobbe med daglig kommunikasjonsarbeid og kampanjeutvikling. 28-åringen, som har bursdag på samme dato som Petter (18. oktober), og ikke faktisk er 28 år helt ennå, er masterstudent i samfunnsgeografi og skriver om GMO-debatten i Norge. Jarand er over gjennomsnittet flink til å stå på hender.

Den nye kommunikasjonskonsulenten kan du spørre om alt som har med å spre informasjon å gjøre: nettsidene, sosiale medier, bloggen, skriving av leserinnlegg i lokalavisa og liknende. Jarand hjelper også med kampanjearbeid, standtillatelser, osv, osv. Skriv til jau@nca.no eller ring 92614303.