SommerSNU på Halsnøy er i gang

SNU-crew – 24.6.2015

Denne uken er over 100 changemakere fra inn- og utland samlet på paradisøya Halsnøy for å bade, slikke sol og forandre verden.  

SommerSNU blir i år blir arrangert på Halsnøy utenfor Bergen, en skikkelig perle. Temaet for årets SNU er selvfølgelig Paris, i forbindelse med at klimatoppmøtet skal holdes der senere i år og at Changemakers nye kampanje, som lanseres på SommerSNU, handler om klima.

De nye nestlederne Diego og Ingrid (litt gjemt bak) sparket i gang årets sommerleir med en klimarap, og det satte stemningen for de neste dagene.

Mandag hadde vi besøk av juristen og terapeuten Vikram Kolmannskog som snakket om klimaflyktninger, og senere samme dag kom Kristin og Camilla og fortalte om det psykososiale arbeidet de har holdt på med i Sør-Sudan. Dagen ble avsluttet med ikke så avslappende yoga og veldig avslappende kveldssamling med lydbok. Dagen i dag har vært minst like bra.

Den startet med morgenbad og fortsatte med æresmedlemmene Erling Borgen og Petter Skauens årlige visitt, hvor de fortalte om sine møter med verdensforandrere andre steder i verden. Vi har også hatt besøk av blant annet Vegard og Karoline, tidligere kommunikasjonskonsulenter i Changemaker, som ga oss høydepunkter fra Changemakers historie. Kvelden blir avsluttet med St. Hansbål og marshmallows.

St.hansbål

De neste dagene skal vi lansere klimakampanje, vi skal ha klimadebatt med representanter fra ungdomspartiene, Arild Hermstad fra Framtiden i våre hender og NRKs Hege Moe Eriksen kommer, vi skal bade, padle i kano, ha festmiddag og mye, mye mer. Stay tuned!

Se alle bildene fra SommerSNU her