Slik blir sommerleiren i 2018

Åsne Hanto – 23.4.2018

AKTIVISTENE: Tusen takk til alle aktivister, medlemmer, støttespillere og partnere! Uten dere hadde ikke vi fått til alle de flotte tingene vi har klart i 2018.

Changemakers sommerleir nærmer seg, og her ser du grunnene til å melde seg på!

SommerSNU går av stabelen fra 27. juni til 1. juli, på Rønningen Folkehøyskole på Kjelsås i Oslo. Her er noen av smakebitene fra årets program.

Våpenhandel, menneskerettigheter og ny kampanje

Mange har allerede fått med seg at Changemakers nye kamapnje skal handle om norsk våpeneksport. På SommerSNU kommer menneskerettighetsaktivisten Andrew Feinstein, som har vært både politiker, filmskaper og researcher på dette temaet. En perfekt opptakt til Changemakers lansering av den nye kampanjen!

Forsker Cynthia Wangamati kommer fra Universitetet i Oslo for å snakke om seksuelle og reproduktive helserettigheter. Det kommer også internasjonale Changemaker-aktivister fra flere land, som Pakistan, Kambodsja, Kenya, Finland og Danmark. Aktivistene er deltakere på leiren, men vil også dele av hvordan de jobber for verdensforandring i sine land.

Ikke minst vil alle de politiske utvalgene holde verksteder om aktuelle temaer de jobber med. På disse verkstedene kan du velge mellom vanskelighetsgrad. Så her er det mulig å bli introdusert for, eller få større innblikk i alt fra klimaendringer og forbrukermakt, til internasjonal handelspolitikk. Det blir også kreative verksteder som fotokurs og t-skjorteverksted, for å sette aktivismen ut i praksis.

Meld deg på her, og sjekk ut Facebookeventet for mer informasjon. Vi håper å se deg!