For changemakere

Har du lyst til å gjøre mer enn bare å betale medlemsavgiften? Da har vi mange alternativer for deg som har lyst til å være aktivt medlem!

Bli med på leir!

Å være med på leir er den beste måten å bli kjent med Changemaker på! Changemaker arrangerer tre leirer hvert år. Se i kalenderen når og hvor neste leir eller arrangement du kan delta på skal foregå.

Bli med/start en lokalgruppe

Her kan du se en oversikt over eksisterende lokalgrupper. Finner du ikke en gruppe i nærheten av deg? Du kan enkelt starte en lokalgruppe selv på 1-2-3!

Hold foredrag om Changemaker

Har du lyst til å få med flere i kampen mot urettferdighet? Da er det toppers om du vil holde foredrag om Changemaker! Send en e-post til knut@changemaker.no for mer info.

Bli en hverdagsaktivist!

Hvis du vil bli Changemaker-aktivist, men ikke vil melde deg inn i en lokalgruppe, kan du skrive du en mail til camilla@changemaker.no med adressen din og telefonnummeret ditt. Da får du en pakke i posten hjem til deg med innhold som du har ansvar for å spre til lokalmiljøet.

Verv dine venner inn i Changemaker

Vi trenger flere med oss i kampen for en rettferdig verden og da er vi avhengig av at medlemmene våre verver nye medlemmer inn i organisasjonen. Få tips og triks til hvordan du verver på denne siden.

Bli med i crew

Changemaker har mange arrangementer hvert år og trenger alltid praktisk hjelp til å planleggingen og gjennomføringen. Er du interessert i å sitte i crewet til et arrangement? Send en mail til camilla@changemaker.no!


Refusjonsskjema o.l.

Har du hatt utlegg for Changemaker eller har krav på kjøregodtgjørelse. Nedenfor finner du disse skjemaene med veileder i skjemaet også.