Changemakers magasinredaksjon søker frivillige!

Åsne Hanto – 24.9.2018

Er du er samfunnsengasjert, nysgjerrig og har lyst til å skrive om viktige politiske saker? Nå har du en unik mulighet. Bli med i Changemakermagasinet!

Vil du være med å sette søkelys på viktige og spennende temaer innen utviklingspolitikk? Er du nysgjerrig og glad i å skrive? Kanskje du tar bra bilder, vil være med på å starte opp vår splitter nye podkast, eller lære mer om digital historiefortelling?

Changemakermagasinet ønsker å gi norsk ungdom økt innsikt i globale spørsmål og temaer som fredspolitikk, statsgjeld, kapitalflukt, klima, global helse og handelspolitikk. Magasinet er en perfekt arena å fordype seg i aktuelle problemstillinger innenfor utviklingspolitikk, få verdifull erfaring i redaksjonelt arbeid, og samtidig oppdatere seg på hva som skjer i organisasjonen.

Søk nå om å bli med! Fristen er 15. oktober.

Magasinet kommer ut fire ganger i året til alle Changemakers medlemmer, og distribueres der Changamaker har lokalgrupper og frivillige, på stands og enkelte biblioteker. Et magasin tar omtrent en måned å skape og redaksjonen møtes tre til fire ganger før det blir sendt til trykk. Som redaksjonsmedlem er du med på å forme magasinet gjennom idémyldring, utarbeiding av saker og temaer, korrekturlesing og evaluering.

Changemakers målgruppe er ungdommer fra 13-30 år, men alle er velkommen til å søke, og det er ingen krav til tidligere erfaring. Det er imidlertid en fordel om du er bosatt i Oslo og omegn, men vi er også åpne for søknader andre steder i landet.

(artikkelen fortsetter under bildene)

Vi kan tilby

  • Nyttig og relevant arbeidserfaring innenfor organisasjon, journalistikk og medieproduksjon.
  • Muligheten til å fordype seg i temaer man interesserer seg i, og lære om publikasjon og tekst.
  • Hyggelig og sosialt arbeidsmiljø, og nye venner.

Er dette noe for deg? Send oss en kort tekst om hvem du er, hva du kan bidra med og hvorfor du vil være med til mail carima.heinesen@gmail.com. Har du noen spørsmål? Ta kontakt!

Redaksjonen

Åsne Alstad Hanto

Grafisk kommunikasjonsrådgiver454 49 768

Profil-, ressurs- og kampanjemateriell, Changemakermagasinet og sosiale medier