top of page

Vi har fått ny kommunikasjonsrådgiver!


Vi ønsker Anneli Lindahl velkommen til oss som ny kommunikasjonsrådgiver!

Anneli kommer fra et praktikantopphold i kommunikasjonsavdelingen til FNs Utviklingsprogram i Oslo. Hun har mastergrad i internasjonal utvikling fra The London School of Economics, og har tidligere jobbet i Utlendingsdirektoratet, Universitetet i Oslo og i Amnesty International Norge. Anneli startet hos oss rett før påske, og vi har stilt henne noen spørsmål for å bli litt bedre kjent: Hvorfor ville du jobbe i Changemaker? Changemaker jobber for at verden skal bli mer rettferdig og bærekraftig, og for meg er det lite som er mer givende enn nettopp dét! Jeg anser også Changemaker som en sentral stemme i norsk utviklingspolitikk, så det føles stort å skulle få bidra til den gode påvirkningen og bevisstgjøringen som Changemaker har og gjør. Hvor har du engasjert deg tidligere? Jeg sitter for tiden i styret til Attac Norge, og har tidligere vært frivillig i Verdens Beste Nyheter og Human-Etisk Forbund. Jeg var også svært aktiv i studentmiljøet da jeg studerte på UiO, og jobbet deltid i Amnesty ved siden av studiene.

Hva er din hjertesak? Det er kanskje litt stort til å være en hjertesak, men jeg er opptatt av at det globale nord skal ta sitt historiske ansvar for den skjevfordelte verden vi lever i. Det innebærer å endre strukturer som tillater at noen land er mye sterkere stilt enn andre, for eksempel i multilaterale organisasjoner. Hva gleder du deg mest til i den nye jobben? Jeg ser veldig frem til å jobbe med folk som har det samme engasjementet som meg selv. Som kommunikasjonsrådgiver håper jeg selvfølgelig også at jeg vil bidra til mer synlighet og flere gjennomslag for Changemakers politikk! Vi ønsker Anneli velkommen med på laget!

60 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page