Nordfjordeid gleder seg til HøstSNU

Anne Sofie Lid Bergvall – 19.9.2016

Vakre Nordfjord (Bilde Wikicommons)

Nå er det bare en måned igjen til høstens vakreste eventyr: Høst-SNU. Lokalgruppa i Nordfjordeid gleder seg til å ta i mot Changemakere fra hele Norge.

Se det for deg: Trærne står i sine dypeste høstfarger, sesongens første snøfall dekker høye fjelltopper og fjorden er badet i vakker kveldssol. Og midt i denne naturskjønne idyllen samles Norges beste ungdom for å diskutere politikk, aksjonere og ha det usannsynlig gøy. Det er ikke rart vi gleder oss til HøstSNU!

HøstSNU skal være i Eid kommune 21. til 23. oktober. Markus Frislid er leder for lokalgruppen i Nordfjordeid, og han gleder seg til å få arrangere et SNU i sin egen hjemkommune. - Jeg trodde aldri vi skulle få holde et sånt arrangement i Eid så jeg gleder meg bare til å få arrangere noe så gøy, sier Markus som har vært leder i lokalgruppa i 3 år. Sammen med Emma Ervik og Oliver Haugen forbereder han høstens store Changemaker arrangement.

Blant høydepunktene vi kan se frem til trekker Markus frem ordfører i Eid kommune, Alfred Bjørlo, som kommer for å snakke om hvordan Eid tilpasser seg det grønne skiftet. Markus trekker også frem spennende politiske verksted, og lørdagskveldens Åpen Scene som ting å se frem til for deltakerne.

Hvis du ikke har meldt deg på kan du gjøre det på Facebook-eventen her:
https://www.facebook.com/events/1217217771635806/

Og husk: Hvis du tar med en venn som ikke har vært på SNU før får dere begge rabatt på den allerede billigere deltakeravgiften!