Changemakers studenthelg 2020

Åsne Hanto – 15.1.2020
Strandheim leirsted, Nærsnes 06.03.2020 17:00 – 08.03.2020 18:00

Changemakers årlige studenthelg er rett rundt hjørnet. Meld deg på i dag!

Vi beveger oss sakte men sikkert ut i det nye året, og det betyr at det igjen snart er klart for Changemakers internasjonale studenthelg. Helgen holdes den 6. - 8. mars på Strandheim leirsted i Asker, og er for deg som er over 18 år og engasjert i utviklingspolitikk.

Meld deg på!

Studenthelgen vil by på en rekke spennende debatter, foredrag og veldig god stemning. Den gir en gyllen mulighet til å møte andre jevnaldrende, engasjerte ungdom både fra Norge og andre land rundt om i Europa. Dette er helt perfekt for deg som er over 18 år, kanskje studerer, og ønsker å engasjere deg i debatter eller delta i læringsutveksling på et litt høyere nivå.

Den overordnede tematikken for helgen er “Kjønnsperspektiver i utviklingspolitikk". Tematikken vil bli knyttet opp mot Changemakers fem sentrale politikkområder: Fred, klima, gjeld og kapitalflukt, internasjonal handel og global helse.

Det blir arrangert felles avreise fra Oslo. Mer informasjon, om blant annet program, kommer senere. For påmelding trykk her

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med arrangementsansvarlig Daniela på e-post: daniela.visekruna@changemaker.no.

For påmelding trykk her!

Priser:

Medlem Kr 100,-

Ikke-medlem Kr 200,-

Innleder Kr 0,-