Changemakers Årssamling 2020 - DEL 2

Changemaker Norge – 26.6.2020
Osloområdet, endelig sted TBA 05.09.2020 11:00 – 06.09.2020 14:30

Årssamlingen er Changemakers høyeste demokratiske organ og alle medlemmer har stemmerett og muligheten til å fremme forslag. Her skal vi diskutere hva Changemaker skal mene politisk, hvilke aktiviteter vi skal ha det neste året, og hva som blir hovedtemakampanje i 2021.

Meld deg på i dag!

I Mars 2020 avholdt Changemaker en forkortet digital årssamling hvor vi blant annet vedtok rammebudsjett for 2020 og gjennomførte valg. MEN i del 2 har vi kanskje vel så spennende saker på agendaen. Vi skal diskutere hva Changemaker skal mene politisk fremover, hva som blir neste hovedtemakampanje og hvilke prioriteringer vi skal ha for det neste Changemakeråret gjennom handlingsplanen.

For påmelding: Påmelding: Følg denne linken før 15. august.

OBS! Du må ha betalt medlemskontingent for 2020 innen 25. Juli for å kunne være delegat.

Praktisk

  • ​Hvor: Osloområdet, endelig sted TBA
  • Når: 5.–6. September
  • Pris: Arrangementet er helt gratis. Du får dekket overnatting ved behov. Om du har mulighet til å sove hjemme, eller har andre alternativer oppfordrer vi til dette grunnet hensyn til smittevern.
  • Reise: Blir dekket av Changemaker, så lenge man bestiller billigste reisevei senest tre uker før Årssamlingen.

Vil du fremme endringsforslag? Alle medlemmer kan sende inn endringsforslag til de offisielle dokumentene (vedtekter, politisk plattform, handlingsplan og uttalelser). Fristen er tirsdag 11. august. Endringsforslag kan sendes inn ved å fylle ut skjemaet på denne lenken.

Smittevern: Changemaker har vurdert det slik at vi kan gjennomføre fysisk årssamling, gitt at smittesituasjonen ikke forverres. Det vil komme mer informasjon om smittevernstiltak under arrangementet.

Mer info: Sett av helgen allerede nå, og følg med på facebookarrangementet og e-post for praktisk informasjon og sakspapirer.

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@changemaker.no

Vi gleder oss til å se dere der!