Bestill jubileumsboka

Redaksjonen – 5.12.2016

Changemaker fyller 25 år i 2017, og en jubileumsbok er i produksjon. Her kan du forhåndsbestille.

Et 25-årsjubileum må selvsagt feires, blant annet med en forrykende sommerleir – og en jubileumsbok. Allerede nå kan du sikre deg boka ved å forhåndsbestille den. Boka koster 250 kroner, og for det får du 200 sider med Changemakerhistorie og mye annet! En perfekt gave for alle med et hjerte for Changemaker – både til deg selv og andre! Planlagt lansering av boka er i desember.

De gamle changemakerne i Von kommunikasjon lager boka, og skriver om den slik:

På 25 år har Changemaker gjort som dei alltid har sagt dei kan – nemleg forandra verda. Det har vore vanvittig mange personar, aksjonar, kampanjar og alt som høyrer til vellukka ungdomsaksjonisme og politiske gjennomslag. Og no skal endeleg historiene bli samla! Vi vil finne dei mest interessante historiene frå Changemakers første 25 år, og fortelje kvifor ein gjeng engasjerte ungdommar klarer å forandre verda gong etter gong. Vi vil òg vise korleis Changemaker har gått fram, der kunnskap, kreativitet, klare handlingsalternativ og humor (eller LOL-faktor) har stått sentralt.

Hvordan bestiller du?

Sett inn penger til konto: 6206.08.08975 (evt. Vipps til 416 30 337). Husk å merke med navn og antall bøker – det er selvsagt også lov å slenge på et lite ekstra kronerullingsbeløp utover kostnaden av boka!