top of page

fre. 21. apr.

|

Changemakers kontor

Årssamling

Årssamlingen er Changemakers øverste demokratiske organ. Her har alle medlemmer stemmerett, og det er på årssamlingen vi diskuterer og vedtar vedtektene og politikken vår! Påmeldingsfrist 1. april.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Årssamling
Årssamling

Tid og sted

21. apr. 2023, 17:00 – 23. apr. 2023, 17:00

Changemakers kontor, Bernhard Getz' gate 3, 0165 Oslo, Norway

Om arrangementet

Changemakers årssamling går av stabelen 21. - 23. april i Oslo. Årssamlingen er Changemakers øverste demokratiske organ. Her har alle medlemmer stemmerett, og det er på årssamlingen vi diskuterer og vedtar vedtektene og politikken vår.

Årssamlingen er gratis å delta på. Du kan søke om refusjon for reiseutgifter i etterkant av årssamlingen. Innkalling og mer informasjon vil bli sendt ut til alle Changemakers medlemmer på mail.

Trenger du overnatting? Alle tilreisende til Oslo (altså de som ikke bor i Oslo) får dekket overnatting dersom det er ønskelig. Dette huker du av at du trenger i påmeldingsskjema. NB: fristen for å melde fra om behov for overnatting er 20. mars

Har du lyst til å nørde Changemakers vedtekter? Vil du være med å bestemme hvilke politiske prosesser organisasjonen skal prioritere i 2023? Eller vil du være med å sette retningen til Changemakers strategi for 2023-2027? Da er Changemakers årssamling noe for deg!

Meld deg på her: https://zubarus.com/signup.php?eventId=4293

Påmeldingsfrist: 1. april

Dele dette arrangementet

bottom of page