25 år som forandret verden

Anne Sofie Lid Bergvall – 3.4.2017

Nå har du muligheten til å sikre deg ​150 sider og 25 år med verdensforandring!

Har du noen gang lurt på hvordan en gjeng med ungdommer kan forandre verden? Denne boken gir deg svaret.

I 25 år harChangemaker forandret verden. Gjennom nøye uttenkte kampanjer, strategiske metodevalg og ganske ofte tilfeldigheter har vi sjarmert politikere, satt dagsorden og fått politisk gjennomslag. Det har vært vannvittig mange personer, aksjoner og kampanjer. Vanvittig mange ideer, mye fjas og enda flere løsninger. Med kunnskap, kreativitet og klare handlingsalternativ har Changemaker gått fra å være en løst definert bevegelse til å bli en demokratisk ungdomsorganisasjon.

Boka koster 250 kroner, og for det får du 150 sider med Changemakerhistorie, minnene du hadde glemt og faktaen du alltid har lurt på. Boken er den perfekte gaven for alle med et hjerte for Changemaker – både til deg selv og andre!

Hvordan bestiller du?

Bestilling gjøres til bjornkristian@changemaker.no

Du kan betale med både bankkort (ved henting på BG3), Vipps, Faktura og til bankkonto. Bøkene kan hentes hos oss eller sendes (eksl. porto).

Godbiter fra Jubileumsboken

Husker du de lange nattetimene, men har glemt sangene? En rask kikk i Jubileumsboken og minnene kommer trillende :)Hilsen fra Jonas Gahr Støre, som innrømmer at han er misunnelig på Sigbjørn Johnsen og heiagjengen han fikk i "Siggy"-kampanjen, er bare en av mange godbiter i Jubileumsboken.